Nulløsning da FC Silkeborg hentede et enkelt point i øst

FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede

I mandagens kamp mellem Horsens Freja og FC Silkeborg endte det med målløst efter en 0-0-kamp på JPI Park. Begge hold kæmpede hårdt for at få scoret, men det lykkedes ikke for nogen af dem.

Efter kampen udtalte træner for FC Silkeborg, Mads Hamann, at det var en kamp, der kunne være gået begge veje, og at han var tilfreds med det ene point. Han påpegede også, at alle point er vigtige, og at det ene point kunne være medvirkende til at sikre overlevelse i Jyllandsserien.

“En kamp som kunne være gået begge veje. Når dette er følelsen efter en kamp, så må vi være tilfredse med det ene point. Alle point er vigtige.”

“At vi formår, at få point med fra en kamp, som sagtens kunne være tippet mod os, kan vise sig at være medvirkende til mulig overlevelse i Jyllandsserien. Der er lige nu 3 points forskel fra 4. til 7. pladsen, hvor 7. pladsen vil betyde nedrykning til Serie 1.”

Hamann fremhævede også Olivia Brix som kampens spiller, der knoklede hele kampen igennem på midtbanen. Han roste tilmed kollektivet på holdet, der har gjort det muligt for nye spillere som Sofia Lorentzen at gå direkte ind i startopstillingen.

“I dag endte kampens spiller med at være Olivia Brix, som knoklede hele kampen igennem på midtbanen, vandt rigtig mange dueller og var dygtig til at aflevere bolden videre. Jeg fremhæver også gerne igen kollektivet, som er med til at gøre, at Sofia Lorentzen kan gå direkte ind i startopstillingen, uden at have spillet meget Jyllandsseriebold.”

Selvom spillet ikke var perfekt i dagens kamp, mener Hamann, at holdets homogene spillertrup og gode sammenhold er med til at skabe resultaterne på sigt. Han påpegede dog også, at holdet skal finde tilbage til det spil, de viste mod AaBK og SIF Q, og turde spille bolden rundt på græsset, selvom banerne er hårde.

“Til de kommende kampe skal vi finde tilbage til det spil vi viste mod AaBK og SIF Q. Vi skal igen turde spille bolden rundt på græsset, selvom banerne alle steder er så hårde, at bolden laver utilregnelige hop. Det ville også være dejligt, hvis vi på et tidspunkt begynder at score på de chancer, vi kommer frem til.”

På søndag den 4. juni skal FC Silkeborg møde Hedensted/Løsning Q. Kampen fløjtes i gang klokken 13:30 på Buskelundskolen.

Kampens resultat: 0-0 til FC Silkeborg
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Træner Mads Hamann, FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder