Ønsker du at rådgive Gudenåkommunerne om sejlads på Gudenåen?

Profilbillede

Lige nu søger Brugerrådet for Sejlads nye medlemmer - og som medlem kan du komme til at rådgive Gudenåkommunerne om sejlads på Gudenåen. 

Hvis du godt kunne tænke dig at være med til at rådgive i, hvordan sejlads på Gudenåen kan eller skal foregå, kan du søge medlemskab af Brugerrådet for Sejlads på Gudenåen frem til den 31. januar 2022. 

Gudenåen er det længste vandløb, der er i Danmark - og det betyder også, at der er rigtig mange forskellige mennesker og grupper, der bruger åen og dens omkringliggende områder til forskellige ting. Gudenåkommunerne har i den forbindelse nedsat et brugerråd, der sikre god administration af bekendtgørelsen for sejlads på Gudenåen - og som skal rådgive kommunerne om ikke-erhvervslig sejlads på Gudenåen.

Selve Brugerrådet sidder i fire år af gangen - og denne gang er det medlemmer fra 2022-2025, der skal findes. Der er i alt to årlige møder mellem Brugerrådet og Gudenåkommunerne. Disse møder bliver afholdt i Silkeborg, og det er typisk på en torsdag eftermiddag. 

Silkeborg opfordrer alle interessere interesseorganisationer til at søge, så der på den måde vil være mulighed for en så bred rådgivning som muligt - og det er både ud fra et geografisk og interessemæssigt aspekt. Du skal være opmærksom på, at du skal søge som repræsentant for en interesseorganisation eller lignende, og ikke som privatperson.

Hvis du ønsker at søge, kan du læse mere om, hvordan du gør lige her.

Kilde: Redaktionen