OPRYKNING: FC Silkeborg rykker i Jyllandsserien

De kommende Jyllandsserie-kvinder fra FC Silkeborg (Foto: Mads Hamann)
Profilbillede

FC Silkeborg skulle tirsdag forsøge at sikre oprykning, da de var taget til Møllevangsskolen, hvor BSS Sport ventede. Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 0-0. Det var dog nok for FC Silkeborg.

FC Silkeborgs træner Mads Hamann, havde følgende at sige efter kampen.

“Kæmpe forløsning. For første gang i klubbens historie kommer kvindesenior til at spille Jyllandsserie, hvilket blev sikret med et uafgjort resultat i dag. Selvom vi spillede en af sæsonens dårligste kampe, formåede vi stadig at komme frem til enkelte chancer, men allervigtigst at undgå scoringer imod os."

"Det er en skøn fornemmelse at være sikret oprykning, selvom vi mangler to kampe endnu.”

Mads lagde mærke til flere ting i kampens forløb fra sit hold og pointerede her, hvorfor kampen endte, som den gjorde.

“Vores spil med bolden skal blive meget bedre. Vi var stressede med bolden, hvilket også skyldes modstandernes effektive presspil. Vi skal score på vores chancer. Især når der ikke er mange af dem.”

Udover at holdet sikrede sig oprykning i tirsdagens kamp, så var én spiller særligt medvirkende til at det kunne lade sig gøre, mener Mads Hamann:

“Nikoline, kampens spiller. I de sidste ti minutter smed BSS alt frem hvilken tvang Nikoline ud i nogle altafgørende redninger. Derudover var hun sikkerheden selv gennem hele kampen.”

FC Silkeborg spiller igen fredag den 3. juni, hvor de møder VSK Aarhus (2) på Buskelundskolen med kickoff klokken 19:00.

Kampens resultat: 0-0
Række: Kvinder Serie 1 - Forår 2022

Billeder fra kampen


Målmand Nikoline Mortensen blev kampens spiller, da FC Silkeborg sikrede oprykning. (Foto: Mads Hamann)

Kilde: Træner Mads Hamann, FC Silkeborg - Kvinder Serie 1 - Forår 2022