På med vandreskoene: ny rute i Silkeborg

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Det gode sommervejr har endelig meldt sin ankomst i Danmark, og det betyder også, at vi virkelig kan komme ud og nyde godt af den skønne, danske natur - og dette kan blandt andet gøres på den nye vandrerute i Silkeborg; Silkeruten.

Den 6. juni 2021 åbnes der op for Silkeruten. Denne rute er en ny, naturskøn vandrerute omkring det centrale Silkeborg, og ruten er på hele 12 kilometer. 

Find derfor vandreskoene frem og tag med ud til åbningen af den nye, flotte rute, hvor du vil få både musikalske og kulturelle oplevelser med turen. Oplevelser som poetiske masker, artister i træerne, sangere og kunstværker i skovene. Alle oplevelserne er arrangeret af Hakkehuset, KFUM Spejderne, Museum Silkeborg og Den Kreative Skole. 

Du kan tilmelde dig åbningen af Silkeruten her, hvor der også er mulighed for at komme med på familieruten på 4 kilometer, så børnene kan være med til at opleve de mange spændende og sjove indslag. Det er også muligt at læse mere om programmet inde på siden. 

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser. Du kan vælge mellem at starte ved Silkeborg Rådhus eller ved Silkeborg Bad klokken 10.00 den 6. juni. Der er åben for tilmelding nu. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler