Så åbner kulturlivet op igen

Profilbillede
dato

Januar har budt på restriktion i kulturlivet for silkeborgenserne. Der er dog håb forude. Søndag d. 16. januar åbnes atter op for kulturlivet for børn og voksne. Nattelivet er dog undtaget.

Efter flere uger med nedlukning af biografer, teatre, koncertsale, zoologiske haver og andre kulturelle faciliteter rundt omkring i det danske land, så er der nu igen kulturliv forude.

Medio januar er der nemlig igen mulighed for at muntre sig rundt omkring i byerne – også i Silkeborg, hvor både biografer, caféer og andre faciliteter med siddende arrangementer åbner op igen. 

Under hele nedlukningen har der dog været mulighed for bl.a. at tage i svømmehal og andre motionsfremmende aktiviteter med visse forbehold. 

Sjov, hygge og nærvær til børn og voksne

Bio Silkeborg slår igen dørene op for både børn og voksne med op til flere forestillinger dagligt. Her kan du glæde dig til spændende film som ’Spider-Man: No Way Home’, ’Clifford den store røde hund’ og ’The Matrix’.

Også Aqua Akvarium & Dyrepark slår dørene op igen i uge 3. Du kan også besøge Museum Silkeborg, Museum Jorn eller Nordvestbadet i Silkeborg.

Der er igen plads til sjov, hygge og nærvær i kulturlivet i Silkeborg – så er spørgsmålet bare, hvad du skal ud at opleve først?

Kilde: Redaktionen