Sejs Svejbæk IF sejrer i topkamp

Cheftræner Henrik Thiesen
Profilbillede

Sejs Svejbæk IF var lørdag draget til Herning Fremad's Kunstgræsbane 2 for at stjæle point. Efter en hård fight kunne Sejs Svejbæk IF rejse hjem med en 2-3-sejr og de tre point.

Det var noget af et opgør, som de fremmødte tilskuere kunne nyde. Et vaskeægte topopgør i Vinterturneringen mellem Hernings Fremad og Sejs Svejbæk IF. Efter kampen fangede VORES Silkeborg Sejs Svejbæk IFs cheftræner Henrik Thiesen, til en reaktion på kampens forløb, der faldt ud til SSIF's fordel. 

Topkampen kunne være gået begge veje, men vi hev en fortjent sejr hjem til sidst. De to hold stod rigtig godt til hinanden, og kampen bølgede frem og tilbage kampen igennem, men vi ville det lige lidt mere end Herning Fremad.

Cheftræner Thiesen fremhæver, hvorfor de vinder kampen over Herning Fremad:

Vi stod kompakt på midtbanen og scorede på de chancer, vi havde. Viljen til sejr var tilstede hos hele holdet, der stod sammen og kæmpede en vis ting ud af bukserne.

Henrik var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr.

Vores kanter Frederik, Otto og Mikkel spillede en afgørende rolle, da de støttede de to på den centrale midtbane med mange gode løb. Til slut afgjorde de to i front kampen, da William bragede et skud afsted med sit venstre ben og Norh fyldte op og scorede, da Hernings målmand kun halvclearede.

På lørdag den 5. februar møder Sejs Svejbæk IF Odder IGF. Kampen fløjtes i gang klokken 11:00 på Sejs Kunstgræs 11-mands.

Kampens resultat: 2-3 til Sejs Svejbæk IF
Række: U13 Drenge Liga 2 - Vinterturnering

Mål
14'1-0
22'1-1Mikkel Aagaard
23'1-2Norh Flinta
48'2-2Straffe
60'2-3Norh Flinta

Kilde: Cheftræner Henrik Thiesen, Sejs Svejbæk IF - U13 Drenge Liga 2 - Vinterturnering