Sejs-Svejbæk IF vandt efter magtdemonstration

Profilbillede
dato

Lørdag kl. 11:00 var scenen sat på Sejs Kunstgræs 11-mands, da Sejs Svejbæk IF sendte Løsning IF hjem med et 5-0-nederlag.

Derfor var det også en glad og tilfreds Sejs Svejbæk IF-Assistenttræner, der udtalte sig til VORES Silkeborg efter kampen.

De første 20 minutter brugte vi til at komme igang. Dernæst sad vi på kampen. Flere spillere viste sig godt frem. fortæller Henrik Thiesen, Assistenttræner for Sejs Svejbæk IF og uddyber, hvad der lykkes:

Forsvaret fungerede rigtig godt. Der var lukket af, og Løsning kommer ikke frem til ret mange chancer. Flere af vores angreb i 2. halvleg var meget velspillede, og kunne nemt have givet os flere mål.

Selvom det var en overordnet god holdpræstation, så er der alligevel nogen, der præsterede iøjnefaldende ifølge Henrik Thiesen:

Laurits Spangsberg og William Hammershøj lukkede forsvaret fint af sammen med Villads Hansen-Damm, Kristian Kvamm og Oscar Bach Thomsen. Frederik Døssing spillede også en fin kamp på vores venstre kant.

På lørdag den 22. januar møder Sejs Svejbæk IF Herning Fremad. Kampen fløjtes i gang klokken 14:00 på Herning Fremad's Kunstgræsbane 2.

Kampens resultat: 5-0 til Sejs Svejbæk IF
Række: U13 Drenge Liga 2 - Vinterturnering

Mål
24'1-0Otto Kvorning
27'2-0Frederik Døssing
29'3-0Norh Flinta
50'4-0Kristian Kvamm
55'5-0Norh Flinta

Billeder fra kampen

Kilde: Assistenttræner Henrik Thiesen, Sejs Svejbæk IF - U13 Drenge Liga 2 - Vinterturnering