Sejs-Svejbæk måtte nøjes med uafgjort i topkamp

Foto: Casper Friis.
Profilbillede

Sejs-Svejbæk IF skulle lørdag forsøge at sikre point, da de var taget til Fælleden kunstgræsbane, hvor FC Skanderborg ventede. Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 1-1.

Sejs-Svejbæk IFs træner, Casper Friis, havde følgende at sige efter det uafgjorte resultat på udebane:

Det var en rigtig underholdende kamp mellem to gode og meget lige hold. Begge hold havde vundet alle deres hidtidige kampe, så "topkamp" var den helt rigtige betegnelse for kampen. Der var da også mange chancer til begge hold, og en masse nærkampe på banen i en intens, men fair spillet affære.

Casper lagde mærke til flere ting i kampens forløb fra sit hold og pointerede her, hvorfor kampen endte, som den gjorde.

Vi mangler at blive rolige med bolden, i de situationer hvor der ikke umiddelbart er pres på os. Vi har en tendens til at sparke bolden for hurtigt op ad banen i stedet for at bevare overblikket og forsøge at spille bolden fremad. Det skal vi øve os på henover vinteren frem imod de næste kampe efter jul.

Et uafgjort resultat behøver dog ikke kun at have negative elementer i sig, hvilket træner Friis også holder fast i med de positive takter, der trods alt var at finde i holdets præstation:

I forsvaret spillede Marie Rold en rigtig god kamp og blev efterfølgende kåret som kampens spiller af de øvrige holdkammerater. I angrebet var Alva Hellqvist i hopla, og havde flere gode chancer med et hårdt skud på overliggeren som det mest nærgående. Hun stod også for assisten til vores udlignende mål af Lily Holm Hansen.

Sejs-Svejbæk IF spiller igen lørdag den 26. februar, hvor de møder FC Silkeborg på Buskelund Kunstgræsbane med kickoff klokken 11:00.

Kampens resultat: 1-1
Række: U14 Piger Liga 3 - Vinterturneringen

Mål
19'1-0Sarah Jacobsen
36'1-1Lily Holm Hansen

Kilde: Træner Casper Friis, Sejs-Svejbæk IF - U14 Piger Liga 3 - Vinterturneringen