Sejs/Svejbæk fik banket rusten af i sikker sejr

Sejs/Svejbæk IF U14 Piger (Foto: Casper Friis)
Profilbillede

Sejs/Svejbæk IFs U14 Piger lagde en målrettet indsats for dagen ved lørdagens opgør mod FC Silkeborg, da mandskabet besøgte Buskelund Kunstgræsbane.

Det lykkes for cheftræner Friis og co. at hente sejren med hjem til Sejs/Svejbæk IF. Casper knytter følgende ord til 1-4-resultatet:

Det var med stor spænding, at pigerne igen skulle i kamp, men det var også til at se at det var næsten 4 måneder siden seneste kamp. Der var lidt "rust" der lige skulle løsne sig, før pigerne kom i "kamp-mode" igen, men viljen til at kæmpe manglede bestemt ikke.

Efter kampen siger den stolte cheftræner følgende:

Lily Holm blev af holdkammeraterne kåret til kampens spiller med ét mål og to assists. Især opstillet til det første mål var flot; en dribletur forbi 2-3 modstandere, efterfulgt af en indlæg til en helt fri Laura Holmgaard. Generelt en flot indsats af Lily, hvor hun kampen igennem var god til at lægge pres på modstandernes forsvarsspillere.

De to øvrige mål blev scoret af hhv. Kamille Sylvest til 3-0, hvor hun stod for hele forarbejdet selv, og Nikoline Therkelsen der, efter et stort løbearbejde kampen igennem, kronede en flot indsats med målet til 4-0.

Casper uddyber:

Vi var meget effektive i vores angreb, og scorede på de første tre store chancer. I 2. halvleg blev der brændt et par store chancer, men generelt var vi skarpe foran mål.

Den gode præstation betyder, at Sejs/Svejbæk IF hiver sejren med hjem, og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder FC Skanderborg søndag den 6. marts.

Der er kampstart på Sejs Kunstgræs 11-mands klokken 11:00.

Kampens resultat: 1-4 til Sejs/Svejbæk IF
Række: U14 Piger Liga 3 - Vinterturneringen

Mål
22'0-1Laura Holmgaard
35'0-2Lily Holm
42'0-3Kamille Sylvest
60'0-4Nikoline Therkelsen
63'1-4Ukendt

Kilde: Cheftræner Casper Friis, Sejs/Svejbæk IF - U14 Piger Liga 3 - Vinterturneringen