Serie 2: FC Silkeborg-piger henter en flot sejr i varmen

FC Silkeborg - Kvinder Serie 2 (Foto: Privat)
Profilbillede

FC Silkeborg vandt en tæt kamp mod Mariehøj Kammeraterne med 2-3 på Vestjyllands Forsikrings Stadion. Det var en meget varm dag, og begge hold kæmpede hårdt for sejren.

Træner for FC Silkeborg, Jesper Kulmbach, var glad for sejren og roste spilleren Gry Kusk Pedersen, som blev kampens spiller. Hun var en vigtig faktor i kampen med hendes to afgørende assist.

“Vi er glade for sejren. Det var meget varmt, og det krævede noget ekstra af spillerne. Gry Kusk Pedersen blev kampens spiller. Hun kom med nogle gode gennembrud på venstre kanten, og havde to assist til mål.”

Kulmbach var også tilfreds med holdets opspil i løbet af kampen, men påpegede, at Mariehøj havde en god målmand, som forhindrede flere mål.

“I løbet af kampen fik vi opspillet til at fungere, og komme til nogle gode afslutninger. Mariehøj havde en god målmand, så det blev kun til de tre mål.”

Der var dog også plads til forbedring, da holdet havde svært ved at ramme hinanden i starten af kampen. Kulmbach håber på, at det vil blive bedre til næste kamp.

Næste kamp for FC Silkeborg er søndag 11. juni, hvor de igen skal møde Mariehøj Kammeraterne på Buskelundskolen. Der er kampstart kl. 16:00.

Kampens resultat: 2-3 til FC Silkeborg
Række: Kvinder Serie 2


Gry Kusk Pedersen blev kampens spiller efter en sublim offensiv indsats (Foto: Privat)

Kilde: Træner Jesper Kulmbach, FC Silkeborg - Kvinder Serie 2