Silkeborg IF forlænger med Alexander Busch

Silkeborg IF og Alexander Busch er blevet enige om at forlænge samarbejdet, som dermed løber frem til sommeren 2026. (Foto: Silkeborg IF)
Profilbillede

Af: Silkeborg IF

Silkeborg IF og Alexander Busch er blevet enige om at forlænge samarbejdet, som dermed løber frem til sommeren 2026.

18-årige Alexander Busch er en klassisk centerforsvarer i bedste forstand, som allerede ved flere lejligheder har optrådt på SIFs førstehold. Her opnåede han debut i foråret 2021, mens Superliga-debut’en faldt i slutningen af oktober i 6-0 sejren i Haderslev, og nu har parterne altså fået nyt papir på hinanden med en langvarig aftale.

– Vi ser masser af perspektiver i Alexander Busch, som trods sine kun 18 år allerede har været i aktion på førsteholdet ved flere lejligheder. Vi ser ham som en kommende førsteholdsspiller, der er duelstærk, godt bygget og udstyret med en stærk mentalitet.

– Han har været hele vejen igennem vores eget system, og han har arbejdet hårdt for at komme hertil – vi er derfor rigtig glade for at have forlænget aftalen med ham, siger sportschef Jesper Stüker.

Alexander Busch kom til SIF fra samarbejdsklubben Resenbro som U9-spiller og er i dag noteret for fire førsteholdskampe. Den unge centerforsvarer glæder sig også over kontraktforlængelsen.

– Det er dejligt, at tingene er faldet på plads, så jeg kan fortsætte min udvikling her i SIF. Jeg føler, at jeg bygger lidt på hver eneste dag i et godt og udviklende træningsmiljø, og det er helt klart målet, at jeg vil presse mere og mere på for at få flere Superliga-kampe under bæltet.

– Jeg har været en del af Silkeborg IF i det meste af mit liv og er glad for, at jeg stadig kan kalde mig SIF’er i en årrække fremover, lyder det fra Alexander Busch.

Alexander Busch spiller med nummer 40 på ryggen.

Kilde: Silkeborg IF
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.