Silkeborg KFUM: "Vigtig sejr på en svær udebane"

Silkeborg KFUM JS-Kvinder (Foto: Anders Christensen)
Profilbillede

Silkeborg KFUM var søndag draget til Mejrup Kultur & Fritidscenter for at stjæle point. Efter en hård fight kunne Silkeborg KFUM rejse hjem med en 2-4-sejr og de tre point.

Efter kampen fangede vi KFUM-træner, Anders Kjems Christensen, til en reaktion på kampens forløb.

“Vi starter kampen ud som lyn og torden, og leverer spil fra øverste hylde de første 25 min, hvor vi kommer foran 0-2. Herefter overlader vi kampen til Mejrup, og på få minutter kæmper de sig tilbage på 2-2. Resten af halvlegen er vi en smule slukørede efter deres comeback.

"I 2. halvleg trækker vi dog igen i arbejstøjet og kampen foregår herefter på vores præmisser. Vi får scoret 2 mål i løbet af halvlegen, og vi får fortjent en 2-4 sejr og tre dyrebare point med hjem til Silkeborg. Vigtig sejr på en svær udebane.”

Silkeborg KFUM gav ikke op
Anders Kjems Christensen fremhæver, hvorfor de vinder kampen over Mejrup GU.

“Vi kendte til Mejrups styrker, og var gode til få lukket ned for dem det meste af kampen. Omvendt fik vi også vist godt spil den anden vej, hvor vi fortsætter med at score mange mål efter en forholdsvis målfattig start på sæsonen. Selvom vi formøbler en 0-2 føring, så giver vi ikke op. Pigerne kæmper ufortrødent videre, og får en god - og ikke mindst fortjent - sejr med hjem.”

Anders var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr.

“Selvom der var mange om buddet, var det Vase der trak det længste strå. Hun leverede en topkamp på den ene back, og kom i vejen for rigtigt mange af modstanderens angreb ned over kanterne. Omvendt var hun også rigtigt godt med, når angrebene bølgede ned over Mejrup i venstre siden. Hun blev kåret til kampens spiller med hele 7 stemmer fra truppen.”

På lørdag den 4. juni skal Silkeborg KFUM møde Aars IK. Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 på Søholt Idrætspark.

Kampens resultat: 2-4 til Silkeborg KFUM
Række: Jyllandsserien Kvinder - Forår 2022

Mål
4'0-1Rebecca Green
18'0-2Ditte Østergaard
30'1-2Ukendt
33'2-2Ukendt
59'2-3Sarah Ernebjerg
90'2-4Ditte Østergaard

Kilde: Træner Anders Kjems Christensen, Silkeborg KFUM - Jyllandsserien Kvinder - Forår 2022