Sjov for børnene: gå på opdagelse med Vitello

Kilde: Redaktion
Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Er I ved at løbe tør for idéer til aktivering af børnene derhjemme? Eller mangler i bare nye, sjove oplevelser sammen som familie? Så har Silkeborg Bibliotekerne arrangeret en VITELLO SKATTEJAGT, som du og resten af familien kan tage på.

Vitello er ham, der bor i rækkehuset ved Ringvejen - og problemet med ham er, at han ret ofte keder sig. Det har dog resulteret i, at han, med sin gode fantasi, har fundet på en sjov skattejagt og andre aktiviteter, som man kan gøre brug af, hvis man mangler oplevelser med børnene i hverdagen eller weekenderne. Skattejagten starter og slutter ved biblioteket, og den er cirka 2 kilometer lang. Der er i alt ni poster i løbet af jagten. Hvis man ønsker at gennemføre skattejagt, skal man hente app’en Woop i App Store eller Google Play. 

Når man står ved biblioteket, åbner man app’en og logger ind med Facebook, med mail eller som gæst. Når man er logget ind, trykker man på ‘Jagt’, finder den skattejagt, der hedder ‘Silkeborg Biblioteks Vitellosskattejagt’ og vælger den. Herefter trykker man start, og man vil nu kunne se første post på kortet. Find denne post og svar på spørgsmålet. Når man har svaret rigtigt, vil man kunne se på kortet, hvor næste post befinder sig. 

Derudover har Vitello, og Silkeborg Bibliotekerne, også lavet et udfordringsark, hvor man kan løse sjove opgaver. Opgaverne kan være alt fra at spise cornflakes med juice på, tage sit tøj omvendt på eller tegne dit eget monster. Dette ark kan downloades inde på Silkeborg Bibliotekernes hjemmeside.

Flere artikler