Skjoldli og Sax udmærkede sig i FC Silkeborgs sæsonåbner

FC Silkeborg Jyllandsserien Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede

FC Silkeborg og Sønderborg Q mødtes til en spændende kamp søndag på Buskelund Kunstgræsbane, hvor begge hold var ude efter sejren i sæsonens første kamp. Opgøret fandt dog aldrig en vinder, da kampen endte 1-1.

FC Silkeborg-træner, Mads Hamann, var overordnet set tilfreds med holdets indsats og roste spillerne for deres hårde arbejde:

“En rigtig fin første kamp, hvor alle pigerne viste, at de er villige til at knokle i holdets tjeneste.”

Men han var også opmærksom på nogle svagheder i holdets spil. Han bemærkede, at holdet skulle forbedre deres boldbesiddelse og have mere mod på at spille længere passager af kampen. 

“Vi skal forbedre vores spil med bolden, så vi igen tør at spille bolden rundt i længere passager af kampen. Når vi har bolden er vi samtidig nødt til at blive endnu bedre til at lave løb for boldholderen, så vi giver spilmuligheder til hinanden.”

På trods af uafgjort resultatet var Mads Hamann glad for den ene point, som holdet fik, og fremhævede også nogle af holdets positive takter i kampen, hvor særligt to spillere udmærkede sig flot i kampens løb.

“Kampens spiller blev Nana Skjoldli, som startede med at spille angriber og senere hen måtte se sig nødsaget til at hjælpe til på højre back, hvor hun efterhånden har haft nogle optrædener med stor succes. Nana leverede en rigtig god arbejdsindsats på begge positioner.”

“En anden spiller der udmærkede sig var Esther Sax, der med en ny makker ved sin side tog styringen med det samme, og leverede på rigtig højt niveau.”

FC Silkeborg spiller igen tirsdag den 4. april, hvor de møder Silkeborg IF Q på Søholt Idrætsanlæg med kickoff klokken 19:00.

Kampens resultat: 1-1
Række: Jyllandsserien Kvinder

Mål
9'0-1Cecilie Plehn
56'1-1Olivia Brendstrup-Brix

Billeder fra kampen


Kampens spiller: Nana Skjoldl (Foto: Privat)

Kilde: Træner Mads Hamann, FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder