Slip din kreativitet løs

Profilbillede
Astrid Bruun

Danmark genåbner lige nu. Og det gør Danmarks største udbyder af KREA‐messer også. Med over 20 KREA‐messer på programmet overalt i Danmark i 2021, er turen nu kommet til Silkeborg. D. 22.-23. maj 2021 kl.10-16 begge dage går det løs i Jysk Arena i Silkeborg.

Her slår vi dørene op for en inspirerende dag med et kæmpe udvalg i spændende kunsthåndværk og materialer til de kreative hænder. På vores KREA‐messer finder du altid et kæmpe udvalg i garn, strik, smykker, tasker, hæklede produkter, glaskunst, stenkunst, keramik, trækunst, malerier, tegninger, papir og meget mere. Vi hylder kreativiteten i alle dens fantastiske retninger.

Så kom til en inspirerende dag, oplev hvordan tingene laves og få nogle fantastiske ideer med hjem fra nogle af Danmarks mest kreative mennesker.

Det er vigtigt for os at alle skal kunne være en del af vores KREA‐messer, så derfor koster det kun 40,‐ i entré, og du kan komme ind på billetten både lørdag og søndag, hvis du bare ikke kan få nok.

Vi sørger for en sikker og spændende dag, hvor vi naturligvis har sikret at alle retningslinjer overholdes. På den måde kan alle trygt og sikkert mødes i et kreativt fællesskab på messen og få store oplevelser med hjem.

Hvis du ønsker mere information omkring messen, billedmateriale og lignende, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til nogle kreative dage, TB Markeders team

Kilde: Redaktionen
Flere artikler