Stimen er brudt: FC Silkeborg blev besejret af Hammel

FC Silkeborg (Foto: T. Winther Jørgensen)
Profilbillede

Der var fodbold i luften på FC Silkeborgs hjemmebane, Buskelundskolen, da Hammel GF kom på besøg. FC Silkeborg skulle forsøge at udbygge deres ubesejrede stime, men enhver stime har en ende.

Kampen endte 0-2 til Hammel GF, og cheftræner Tobias Winther Jørgensen havde følgende at sige til kampen i kølvandet på lørdagens pointtab til Hammel:

“Vi skulle møde Hammel GF og ligesom os selv, så havde Hammel ikke noget at spille for, da rækken også var afgjort for dem. Vi havde efter vores sikret oprykning sat et nyt mål om vi skulle forblive ubesejret resten af sæsonen, og det mål blev ødelagt lørdag eftermiddag.”

“Hammel kommer klart bedst fra start og sidder på de fleste andenbolde i en meget bølgende første halvleg, hvor der desværre ikke var mål at finde til nogen af holdende. Vi slutter dog første halvleg bedst og begynder at sætte os mere på spillet.”

 Efter pausen var der ikke meget der ændrede sig, og derfor endte stimen for FC Silkeborg.

“Anden halvleg minder meget om første halvleg, der er ikke mange chancer og kampen foregår mest på midten, det er en kamp der fortsat går meget frem og tilbage. Omkring midtvejs kommer Hammel frem til deres første rigtige chance og den formår de at omsætte til en 1-0-føring.”

“Kampen forsætter som en bølgende kamp og med 10 minutter igen, forsøger Hammel sig fra midten af banen med et skud på mål som desværre ryger over vores målmand og ind i kassen og dermed 2-0 til Hammel. Det bliver også slutresultatet og det var slutningen på en ubesejret stime.”

Hvad var det der ikke fungerede for jer?

“Det var en off-day på kontoret, så med udgangspunkt i den her kamp så er der meget der skal forbedres. Vi spiller med mange misforståelser, og manglende øjenkontakt, og det er derfor vi ikke kan få vores spil til at fungere.”

“Nu har vi haft to kampe i den her sæson, hvor vi med sikkerhed har været skuffet over egen præstation, og det har ikke kun været på grund af pointtab. Det handler mere om vi har højere forventninger til os selv og hinanden,” fortæller cheftræner Tobias Winther Jørgensen.

Ifølge Tobias var der stadigvæk noget positivt at tage med fra dagens kamp, til trods for nederlaget.

“Vi havde Nicklas Eriksen med, som normalt spiller for U-19, og han spiller hele kampen i midterforsvaret og er klart vores bedste mand hele kampen igennem.”

På lørdag den 29. oktober skal FC Silkeborg møde Funder GF. Kampen fløjtes i gang klokken 13:30 på Funder EL-VVS Service Arena.

Kampens resultat: 0-2 til Hammel GF
Række: Herrer Serie 3 - Efterår 2022

Kilde: Cheftræner Tobias Winther Jørgensen, FC Silkeborg - Herrer Serie 3 - Efterår 2022