Tilfældigt mål dukkede FC Silkeborg-pigerne i varmen

FC Silkeborg Jyllandsserie Kvinder (Foto: Mads Hamann)
Profilbillede

Efter en hård kamp i augustvarmen endte søndagens opgør mod Vildbjerg SF med, at FC Silkeborg indkasserede et bittert nederlag på 1-0.

FC Silkeborg-træner, Mads Hamann, reagerer på kampens resultat:

“Det var en kamp i et utrolig højt tempo, hvor Vildbjerg desværre havde heldet til at afgøre kampen til 1-0 efter en tilfældighed i feltet. Endnu en flot præstation fra FC Silkeborg-pigerne, der knoklede til sidste minut.”

Selvom man havde håbet på mere, så måtte FC Silkeborg konstaterer, at præstationen ikke var nok til at hive sejren hjem. Mads Hamann mener, at der er plads til forbedring:

“Vi skal blive endnu bedre til at spille os frem til chancerne mod taktisk dygtige hold. Selvom varmen spillede en rolle, så var det også tydeligt at se til sidst i kampen, at kampformen endnu ikke er på 100%.”

Oven på nederlaget for FC Silkeborg til Vildbjerg SF, er der nu ekstra fokus frem mod næste kamp og selvom det endte med et ærgerligt nederlag, fremhæver træneren følgende:

“Hele bagkæden leverede en solid præstation i dag, hvor vi havde foretaget enkelte taktiske ændringer i forhold til tidligere kampe. Dette fungerede rigtig godt. Jeg har nævnt det før, men sammenholdet og viljen til at hjælpe hinanden er næst til at blive fremhævet. Det kræver en holdindsats, når man møder hold som Vildbjerg."

I næste omgang venter et lokalopgør, når det er Silkeborg IF Q som FC Silkeborg møder til et opgør ved Buskelundskolen. Kickoff klokken 19:30, torsdag den 18. august.

Kampens resultat: 1-0 til Vildbjerg SF
Række: Jyllandsserien Kvinder - Efterår 2022

Billeder fra kampen


Kampens spiller blev Elisabeth Strunge, som spillede hele kampen som højre back. Hun modtog efter kampen en række præmier fra holdets kampsponsorer. (Foto: Mads Hamann)

Kilde: Træner Mads Hamann, FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder - Efterår 2022
Flere artikler