Topholdet fik kram på FC Silkeborg-pigerne i lokalopgør

FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

FC Silkeborgs Jyllandsserie-kvinder stod overfor en stor udfordring, da de tirsdag aften spillede lokalopgør mod Silkeborg IF Q - rækkens suveræne tophold. Efter en hård kamp måtte FC Silkeborg dog se sig besejret med 5-1.

Trods nederlaget var FC Silkeborg-træner, Mads Hamann, tilfreds med sit holds indsats. Han anerkender styrken fra Silkeborg IF Q, men roser også sit eget hold for at have spillet en god kamp. Han påpeger dog også, at der stadig er plads til forbedring. Man var simpelthen ikke modige nok, mener han:

“En rigtig god kamp, som desværre blev afgjort ved et par hurtige mål til hjemmeholdet. Vi spillede en god kamp, men formåede desværre ikke at lukke ordentligt ned for vores modstander i alle 90 minutter. Det kræver det, hvis vi skal have point mod så dygtigt et hold.”

“Næste gang skal vi turde spille bolden mere rundt, og samtidig skubbe de forreste spillere hurtigere fremad,” lyder det fra træneren.

Klara Hørmann Munk blev kåret som FC Silkeborgs bedste spiller i kampen og fik dermed ros med på vejen fra Hamann.

“Klara spillede en rigtig god kamp på den centrale midtbane, hvor hun også fik tilkæmpet sig en enkelt målchance, som desværre blev blokeret.”

FC Silkeborg-spiller, Amalie Aagaard Lassen, giver også sin reaktion på tirsdagens nederlag.

“På trods af resultatet, synes jeg, at vi formåede at spille rigtig godt op med dem i store dele af kampen - særligt med tanke på, at de fører rækken. Derudover synes jeg generelt vi var gode til, at holde gejsten oppe, så vi kom frem til flere gode chancer.”

I næste omgang er det Sønderborg Q, som FC Silkeborg møder til et opgør på Bygma Park. Kickoff klokken 15:00, lørdag den 13. maj.

Kampens resultat: 5-1 til Silkeborg IF Q
Række: Jyllandsserien Kvinder


Kampens spiller Klara Hørmann Munk gjorde en god figur, selvom man måtte se sig slået i tirsdagens opgør (Foto: Privat)

Kilde: Træner Mads Hamann, FC Silkeborg - Jyllandsserien Kvinder