Tor takker for silkeborgensernes opbakning: “Det hele værd”

35-årige Tor Petersen ser glædeligt tilbage på det seneste år som selvstændig erhvervsdrivende (Foto: Byens Bilsyn)
Profilbillede

35-årige Tor Petersen er ejer af Byens Bilsyn Virklund, og med over 15 års erfaring i bilbranchen, står han klar til at give dig en god oplevelse i forbindelse med dit bilsyn. I denne artikel vil Tor dog gøre status på året der er gået i synshallen. 

Tor Petersen ser glædeligt tilbage på det seneste år som selvstændig erhvervsdrivende. Han er utroligt stolt af at have klaret sig godt, men erkender også at det ikke har været uden usikkerheder.

“Jeg er stolt over at vi har fået det op og køre; at starte selvstændigt op, sige farvel til sikkerheden ved en fast lønseddel og kaste sig ud i risiko og gæld for drømmen om at opbygge noget større. Men usikkerheden har været det hele værd. Med opbakningen fra kunder, familie og venner ser det ud til at vi er kommet for at blive.”

“Vores kunder er det vigtigste det er dem der bestemmer om vores service er god nok, i sidste ende er det dem der betaler vores løn,” lyder det taknemmeligt fra Tor, der derfor ønsker at sende en tak til alle de lokale, der er svunget forbi - både på Nyhøjvej og Priorsvej:

“Vi vil gerne takke for den store opbakning fra de lokale silkeborggensere, og ikke mindst de lokale i Virklund og Them. Flere end 2500 kunder har valgt at dreje et smut forbi vores nye afdeling i Silkeborg Syd. Folk har taget rigtig godt imod os, og sætter pris på at vi er en mindre synshal med lokale rødder og ejerkreds.”

Skal ikke være ejet af en stor organisation
Men det har ikke været en dans på roser hele vejen igennem. Lige efter opstarten tilbage i maj måned kom der et bump på vejen, hvor Tor og hans medejer, Chris, måtte tage en stor beslutning.

“Lige efter vores opstart i maj måtte vi ændre navn fra Pava Bilsyn til Byens Bilsyn, da der dumpede en mail ind lige inden sommerferien at Pava Bilsyn-kæden, som vi var tilmeldt, var blevet opkøbt af Dekra Bilsyn A/S. Vi trådte derfor ud af samarbejdet, da vi ikke kan se os selv i en kæmpe, tyskejet organisation.”

“Men som min medejer, Chris, siger: "Vi må se positivt på tingene, for der findes kun løsninger," og derfor er vi gået ind i et nyt og spændende samarbejde, hvor vi er 16 synshaller der er gået sammen i at stifte synskæden Nordic Bilsyn Forening.”

Tor og Chris ser dog vigtigheden i at være en del af noget større, for at sikre at deres kunder er sikre på at de kan yde den bedste service.

“Vores kunder skal være sikre på at vi kan vores kram, og at  vi kan tilgå alt viden inden for bilsyn. Alt lige fra ombygning af biler, varebiler eller busser, samt importregler eller større konstruktive ændringer af af biler og motorcykler.”

“Vi er årligt afsted på kurser og efteruddanner os hele tiden, og med et stor netværk i bilsynsbranchen kan vi som lille lokalt ejet synskæde med to synhaller i Silkeborg, tilgå viden med det samme som de store synskæder.”

“Ikke for sjov, at Silkeborg er bilernes by”
Byens Bilsyn har to afdelinger i Silkeborg;  en i Nord på Priorsvej 42 og Syd-afdelingen i Virklund på Nyhøjvej 11. Chris er ejer i Nord og Tor er ejer i syd.  Her sikrer de til daglig en professionel og personlig betjening hver gang, de møder kunderne i øjenhøjde. Og så har de begge en helt særligt svaghed:

“Vi har en forkærlighed for ældre biler og amerikanerbiler. Man kan kun blive glad når en fin, ældre og classic bil rammer indkørslen. Lyden og oplevelsen i at prøve at stå med noget som tilhører en anden tid, og som nogen har bevaret og passet på.”

“Derfor har vi også indgået et samarbejde med Silkeborg Veteranbilklub for at støtte op om det kæmpe bilmiljø, de lokale har. Det er ikke for sjov, at Silkeborg er bilernes by.”

Du kan finde meget mere om Byens Bilsyn Virklund ApS på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Byens Bilsyn Virklund