Young Boys FD smed sejren i kampens dybe overtid

Jonas Yderholm fik en hovedrolle på godt og ondt i kampen mod Vanløse (Foto: Young Boys FD)
Profilbillede
dato

Young Boys FD måtte desværre se sig snydt for en sejr, da de lørdag spillede uafgjort 1-1 mod Vanløse.

Anders Frost var efter kampen tydeligvis skuffet over resultatet. Han erkendte, at holdet trak sig alt for langt tilbage i løbet af 2. halvleg og dermed overlod initiativet til modstanderen.

I 1. halvleg var det dog Young Boys FD, der var det førende hold. De fik sat sig på kampen og skabte flere gode muligheder. Det lykkedes da også for Jonas Yderholm at score holdets første mål, da han lagde bolden forbi Vanløses keeper efter 10 minutter.

Men det ene mål skulle vise sig desværre ikke at være nok, da da Vanløse i 2. halvleg pressede mere og mere på. Det lykkedes dem at udligne til 1-1 i det 96. minut, og dermed smed Young Boys FD sejren i dyb overtid.

“Vi er ekstremt ærgerlige, da vi mister sejren og de tre point i det sjette overtidsminut af kampen,” siger Anders Frost og fortsætter:

“Vi kommer til at trække os for langt tilbage på banen, hvilket nogen gange kan være svært at lade være med. Men kunne vi have fortsat spillet fra første halvleg i kampens sidste 45 minutter, så havde vi nok klaret den.”

Til trods for skuffelsen var der også positive takter at finde i kampen. Anders Frost valgte at rose Jonas Yderholm for hans flotte scoring og for hans arbejdsindsats i kampen. Han måtte dog også agere både helt og skurk, da han blot et kvarter efter sit mål brændte et straffespark, der kunne have hjulpet holdet endnu tættere på sejren.

“Jonas Yderholm spiller en hovedrolle på godt og ondt. Han scorer vores 1-0 mål, og er manden bag mange af vores chancer. Desværre brænder han også straffesparket, som kunne have givet os lidt mere ro.”

Alt i alt var det en ærgerlig dag for Young Boys FD, der nu må se frem mod den næste kamp med håbet om at vende tilbage på sejrssporet.

Young Boys FD spiller igen onsdag den 5. april, hvor de møder IF Lyseng på JYSK Park med kickoff klokken 19:00.

Kampens resultat: 1-1
Række: 3. Division Grundspil 2022/23

Kilde: Kommunikationsansvarlig Anders Frost, Young Boys FD - 3. Division Grundspil 2022/23