Young Boys FD viser deres styrke og sejrer igen

Foto: Anders Frost
Profilbillede

Young Boys FD fik søndag besøg af AB Tårnby på JYSK Park. Udeholdet havde inden søndagens kamp blot tilskrabet sig otte point, og det blev ikke til flere. Young Boys FD snuppede nemlig en 3-1-sejr.

Anders Frost anerkender, at det var en kamp som Young Boys skulle vinde, og er derfor glad for at holdet formåede at holde koncentrationen.

“Bedømt ud fra stillingen inden kampen, så var det en "must win" kamp for os i dag. Vi kommer dog hurtigt bagud, hvilket selvfølgelig gør kampen lidt mere besværlig. Heldigvis holder vi koncentrationen, og får stille og roligt sat os på kampen. Vi scorer to gange før pausen, og kører den så ellers hjem i anden halvleg.”

Hvad var det der fungerede så godt for jer i dag?

“Vi blev ved med at tro på vores eget koncept, og så var det tydeligt, at vi var et bedre hold. Vi spiller kampen rigtig fint som et hold generelt, hvor vi også formår at skifte formation undervejs.”

Med hjemmesejren i hus kan Young Boys FD nu bryste sig af at de huserer på ligaens andenplads. Nu kan de se frem til, at de i den kommende runde møder Ishøj IF på Ishøj Idrætscenter lørdag den 29. oktober klokken 13:00.

Kampens resultat: 3-1 til Young Boys FD
Række: 3. Division Grundspil 2022/23

Mål
14'0-1Ruben Pedersen
30'1-1Peter Nemec
42'2-1Jonas Yderholm
52'3-1Anes Travljanin
Kilde: Kommunikationsansvarlig Anders Frost, Young Boys FD - 3. Division Grundspil 2022/23