Young Boys tabte vigtige point i topkampen mod FA 2000: “Ærgerlige over at starte året ud på denne måde”

(Foto: Young Boys FD)
Profilbillede
dato

Young Boys FD led et nederlag i deres årets første kamp, da de fik besøg af FA 2000 på hjemmebane. Efter en tidlig scoring fra FA 2000 kom Young Boys FD aldrig rigtig tilbage i kampen og endte med at tabe med 0-2.

Kampen startede dårligt for Young Boys FD, da FA 2000 scorede allerede efter få minutter. Young Boys FD forsøgte at svare igen og skabte flere chancer, men desværre uden held.Lørdagens møde med FA 2000 var for stor en mundfuld for Young Boys FD, som måtte se sig besejret af mandskabet fra FA 2000.

“Vi er ærgerlige over at starte året ud på denne måde. Efter fem minutter kom vi bagud, og det formåede vi desværre aldrig rigtig at komme os over.”

FA 2000 holdt fast i deres føring og fik endda scoret endnu et mål i anden halvleg. Young Boys FD fortsatte med at kæmpe, men det lykkedes dem ikke at score et eneste mål i kampen - end ikke på det straffespark de fik.

“Der var momenter i spillet, som selvfølgelig så fine ud. Vi har gode perioder i kampen, og kunne også være kommet på 1-2, men desværre brændte vi et straffespark.”

Midtbanespiller Jeppe Kilden Grøn blev kåret som kampens Young Boys-spiller, da han spillede en god kamp og var med til at skabe flere af holdets chancer. Men selvom han leverede en god indsats, var det ikke nok til at give holdet en sejr.

Med nederlaget mistede Young Boys FD lidt af deres momentum og terræn i ligaens top. De vil nu have brug for at genfinde deres form og opbygge en vindende stime igen.

Lørdag den 18. marts spiller Young Boys FD mod Næsby BK. Kampen bliver spillet på ALPI Arena Næsby med start klokken 14:00.

Kampens resultat: 0-2 til FA 2000
Række: 3. Division Grundspil 2022/23

Kilde: Kommunikationsansvarlig Anders Frost, Young Boys FD - 3. Division Grundspil 2022/23