Young Boys vil ramme grønsværen med fart på

Pressechef Anders Frost
Profilbillede

Young Boys FD har sat ambitionerne højt frem mod forårssæsonen. Holdet startede allerede med at træne op i start januar. Med tre fulde måneders genopstartstræning & flere nye tilgange har holdet allerede en fod i top seks, og det kræver en god start på foråret.

Young Boys FD huserer til daglig i 3.division, og til foråret kommer tingene ikke til at gå let for sig. Holdet sigter højt og har en hård forberedelse i baghånden, da holdet allerede har spillet seks træningskampe og haft tre måneders opstartstræning til at spille benene varme, når de går på banen mod Vanløse lørdag d. 12/03. 

"Vi har spillet seks træningskampe, hvor vi indtil videre kun har tabt en enkelt kamp. Det var imod 1. divisionsholdet Hobro, hvor vi tabte 2-1. Ellers har vi præsteret rigtig fornemt i kampene, og det lover godt før sæsonstarten d. 12. marts på udebane mod Vanløse. Vi startede allerede op med træningen til den kommende sæson d. 3. januar og har derfor nu haft tre fulde måneder til at gøre os parate til sæsonen. Her har vi haft fokus på opbygningsspillet, så vi kan være med boldbesiddende i vores kampe," udtaler pressechef for Young Boys FD, Anders Frost, til Vores Silkeborg. 

En rigtig god opstart betyder også, at holdet nu ser frem mod en varm forårssæson - både i vejrmæssig men også formmæssig betydning.

"Vi har store forventninger til den kommende halvsæson. Vi sigter efter at komme i top seks, hvilket kræver en god start på foråret. Den første kamp mod Vanløse bliver ultra vigtig. Et nederlag vil sende os et godt stykke væk fra vores mål om en top seks placering, så der skal leveres fra start," siger Anders Frost, pressechef for YFB til Vores Silkeborg

Forudsætninger er gode, men hvis man kigger på efterårets præstationer, så kræver det, at holdet efterlader en noget svingende form i efterårssæsonen og finder en grundform, der kan bære holdet over konkurrenterne. Til at hjælpe med den mission har holdet fået et par nye ansigter til at hjælpe med lige netop det. 

"Vanløse, VSK Aarhus, Næsby og Dalum ligner de hold, som vi skal kæmpe med om at komme med i den bedste halvdel. Men i sidste ende er det næsten vigtigere, at vi selv leverer det, vi ved, vi kan. Kontinuitet i vores præstationer er et nøgleord, da det i efteråret var alt for svingende, hvad vi viste på banen.

Vi har fået Emre Akcin ind som assistenttræner på holdet. Derudover har vi fået tilgang af to nye målmænd samt den tidligere Esbjerg-spiller Mads Zaar. Og så er Mikkel Frandsen vendt tilbage til holdet, hvilket har givet god konkurrence om positionerne," udtaler Anders Frost. 


Kilde: Anders Frost