Efter et imponerende 2023, med rekordoverskud og stor popularitet, vil Pandekagekroen i år tage de nødvendige skridt til yderligere vækst. Line og Bent, ejerne af den hyggelige kro, har udvidet deres medarbejderstab og implementeret spændende tiltag for at imødekomme den kommende højsæson.
Efter at have fejret endnu et vellykket år med rekordoverskud, har Pandekagekroen besluttet at styrke deres hold. To nye fuldtidsmedarbejdere er blevet ansat - én ekstra på foodtraileren og én mere på kroen. Derudover er en yderligere deltidsmedarbejder blevet tilføjet til kroens team.
"Trods investering i mange nye maskiner, og ikke mindst en ny stor kølebil, er det lykkes at gå ud med rekordoverskud. Så vi er meget tilfredse med året der gået, og vi er spændte på 2024," lyder det fra ejerne.
Disse tilføjelser kommer som forberedelse til den kommende højsæson, hvor Pandekagekroen forventer at håndtere en række arrangementer, herunder deres populære pandekage-turné rundt i hele landet.
"Højsæsonen står for døren, så vi skal være godt rustede til at klare alle de arrangementer, der snart kommer. Vi har store forventninger til vores pandekage-turné i år, og vi blev taget rigtig godt imod sidste år," fortæller Bent.
Foodtraileren fra Pandekagekroen er klar til at se endnu mere af det danske land i 2024 (Foto: Pandekagekroen)
Nye spiselige oplevelser og lokalt engagement
Som en spændende tilføjelse har Pandekagekroen introduceret små og store 3-retters menuer, der giver gæsterne mulighed for at opleve varieret menu. Line afslører også planerer om at lancere en månedlig brunchbuffet på kroen, med håb om at udvide hyggen til flere dage om måneden, hvis det bliver vel modtaget.
Brunchbuffeten vil indeholde hjemmelavede boller, hjemmelavet rugbrød, ost, frugt, æg & bacon, pølser, kaffe, the, juice, syltetøj, Nutella, pålæg, yoghurt og selvfølgelig lækre pandekager. Ganske enkelt bare alt hvad en lækker brunchbuffet indeholder.
"Så må vi se, om det er noget folk tager godt imod. Gør de det, så udvider vi med flere gange om måneden - og ellers stopper vi jo bare igen, og kører som normalt," siger Line med et smil.
Der er også overvejelser om at investere i endnu en foodtrailer for at øge rækkevidden af deres udbud af lækre pandekager.
Ud over at fokusere på vækst og nye madoplevelser, har Pandekagekroen øget deres engagement i lokalsamfundet, fortæller Bent:
Vi sponsorerer rigtig meget i lokalområdet, herunder fodbold- og håndboldklubber, rideklubber, foreninger og private begivenheder."
Pandekagekroen i Viborg leverer mad til blandt andet bryllupper, konfirmationer, studentergilder, fødselsdage og andre festlige lejligheder (Foto: Pandekagekroen)
De fremtidige mål er på plads
De kommende måneder vil Pandekagekroen fokusere på at være 100 procent klar til alle de kommende arrangementer. Ejerne har klare mål om at forbedre årets regnskab yderligere og styrke virksomheden.
Line og Bent ønsker ikke kun at øge omsætningen, men også at skabe en sund forretning, der kan glæde både ansatte og kunder.
Deres mål er at nå ud til endnu flere kunder i hele landet og opbygge en solid og tilfreds kundebase.
"Vi gør alt, hvad vi kan, for at samle glade og tilfredse kunder. Vores mål er at have en så god og sund forretning som muligt, så hvis vi på et tidspunkt skulle få lyst til at sætte vores restaurant til salg, kan en eventuel ny ejer se fidusen i det," udtaler de fulde af forventning.
Du finder meget mere om Pandekagekroen på deres Facebookside og hjemmeside, eller ved at besøge kroen på Fallevej 1 i 8800 Viborg.