Seneste regnskab fra G Sport Danmark A/S og 4 andre lokale virksomheder


G Sport Danmark A/S i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 797.370 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde G Sport Danmark A/S en bruttofortjeneste på 1,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MALERMESTER CHRISTOFFER PAPE MORTENSEN ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 43.648 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MALERMESTER CHRISTOFFER PAPE MORTENSEN ApS en bruttofortjeneste på 2,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LABAN ARKITEKTER A/S i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 7,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LABAN ARKITEKTER A/S en bruttofortjeneste på 19,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 16,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


CAFE PICASSO ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 289.073 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde CAFE PICASSO ApS en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


VILLY'S TØMRERFORRETNING A/S i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,7 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VILLY'S TØMRERFORRETNING A/S en bruttofortjeneste på 4,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Kilde: Erhvervsstyrelsen
False {
}