Seneste regnskab fra Panorama Mad og Vin ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Panorama Mad og Vin ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 53.013 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. december 2019 til 30. november 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Panorama Mad og Vin ApS en bruttofortjeneste på 2,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SilkeborgBiler ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 557.763 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SilkeborgBiler ApS en bruttofortjeneste på 1,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRERFIRMAET JAN NIELSEN ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 178.532 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRERFIRMAET JAN NIELSEN ApS en bruttofortjeneste på 968.455 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


købersside.dk ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 267.261 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde købersside.dk ApS en bruttofortjeneste på 1,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kroner.


Tømrerfirmaet Nygaard ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 276.612 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. september 2019 til 31. august 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Tømrerfirmaet Nygaard ApS en bruttofortjeneste på 1,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler