Seneste regnskab fra Sand Jensen Leasing A/S og 4 andre lokale virksomheder

dato

Sand Jensen Leasing A/S i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 4,0 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Sand Jensen Leasing A/S en bruttofortjeneste på 6,7 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,5 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Tandlæge Peder Eriksen ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,3 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TANDLÆGESELSKABET BO JØRGENSEN ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,0 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGESELSKABET BO JØRGENSEN ApS en bruttofortjeneste på 5,8 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,4 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Tandlægerne EBdent ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -359.524 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Tandlægerne EBdent ApS en bruttofortjeneste på 2,0 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SILKEBORG BYG & DESIGN ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 190.599 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SILKEBORG BYG & DESIGN ApS en bruttofortjeneste på 6,2 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,3 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Kilde: Erhvervsstyrelsen