Seneste regnskab fra SINUS INSTALLATION A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

SINUS INSTALLATION A/S i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,1 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. april 2019 til 31. marts 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SINUS INSTALLATION A/S en bruttofortjeneste på 14,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 12,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BILGLAS GRUPPEN A/S i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1 million kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BILGLAS GRUPPEN A/S en bruttofortjeneste på 4,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


PRÆG studio ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 101.127 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde PRÆG studio ApS en bruttofortjeneste på 1,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


GULVBYG ApS i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 3,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde GULVBYG ApS en bruttofortjeneste på 3,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MØBELHUSET SILKEBORG A/S i Silkeborg kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MØBELHUSET SILKEBORG A/S en bruttofortjeneste på 5,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler